Uutiset

6.11.2020syyskokous 29.11.2020Lue lisää »15.9.2020kirjallinen kysymys kunnanhallitukselle 14.9.2020Lue lisää »22.6.2020valtuustoaloite 22.6.2020Lue lisää »1.5.2020Vapputervehdys 2020Lue lisää »16.9.2019valtuustoaloite 16.9.2019Lue lisää »

Uutisia muualta

Mäntsälän Nuoret Kotkat

Kysy lisää

Nuoret Kotkat toiminnasta vastaa Tytti Laine. 
latytti[at]gmail.com
puh.040 726 9013


 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ai mitkä Nuoret Kotkat?

Nuoret Kotkat on Sosialidemokraattisen työväenliikkeen lapsijärjestö, joka tarjoaa monipuolista toimintaa, sekä on lasten oikeuksien puolesta toimiva etujärjestö. Nuorten Kotkien perustarkoituksena on:

  • Tukea lasten ja nuorten kasvua itsenäisiksi, elämänmyönteisiksi ja tasapainoisiksi aikuisiksi.
  • Yhteistyökykyisiksi, aktiivisiksi ja vastuuntuntoisiksi kansalaisiksi.
  • Antaa arvomaailman johon kuuluvat demokraattisuus, kriittisyys, oikeudenmukaisuus, rauhantahtoisuus, solidaarisuus, sosiaalisuus, suvaitsevaisuus ja tasa-arvoisuus.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Nuoret kotkat tarjoavat monipuolista ja edullista lasten ja nuorten tarpeista lähtöisin olevaa vapaa-ajan toimintaa. Samalla toimintamme ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tukee heidän perheitään. Lasten, nuorten ja perheiden elinoloja edistämme osallistumalla yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon tasa-arvoisen yhteiskunnan puolesta. Osana valtakunnallista ja maailmanlaajuista kotkaliikettä tarjoamme jäsenistöllemme myös erilaisia mahdollisuuksia valtakunnalliseen ja kansainväliseen kanssakäymiseen. www.nuoretkotkat.fi

 

Kuka voi osallistua toimintaan ja leireille?

Sinä, minä ja monet muut. Kotkatoiminta on suunnattu lapsille ja nuorille, pienimmät osallistuvat vanhempiensa mukana. Ja ohjaajia aina tarvitaan, vaikkei sinulla ole omia lapsia joiden kanssa tulla, niin mukaan vaan, tekemistä löytyy, jokainen on tärkeä. Nuorissa Kotkissa toimiminen ei edellytä puolueen jäsenyyttä, eikä aatetta "tuputeta" lapsillekaan :)

 

Mitä kotkakerhoilu maksaa?

Jäsenmaksu on vain 10 €/hlö (vuosimaksu 2012) ja koko perhe pääsee mukaan 20 € perhemaksulla.

Erilliset tapahtuma- ja leirimaksut ovat kohtuuhintaisia, sillä ajatuksena on tarjota sellaista harrastustoimintaa, joka ei ole rahasta kiinni vaan jokainen voi osallistua. Nuorten Kotkien keskusliitto saa valtionapua ja sitäkautta tuetaan monia leiritapahtumia. Mäntsälän Demarit mahdollistavat toimintamme paikallisesti antamalla kerhotilan käyttöömme ja tulemalla toimintaamme myös rahallisesti.

TULE JÄSENEKSI